Menu

IJspistes en winterse momenten

Ga terug naar overzicht

Wanneer de herfst op zijn einde loopt, kijken mensen vaak al uit naar de eerste winterprik en natuurlijk de eindejaarsperiode. Een tijd waarin we op zoek gaan naar warmte, gezelligheid, winterse taferelen en voor de kleinsten natuurlijk de sneeuwpret.

Overdekte ijspistes

Tentmoment is een gekende speler bij het opstellen van tenten voor schaatspistes of ijspistes. Reeds jaren staan wij paraat voor steden en gemeentes bij overdekkingen van ijspistes tijdens de eindejaarsperiode. Kortrijk, Ieper of Sluis zijn slechts enkele voorbeelden waar tenten worden geplaatst door ons. Wij verhuren tenten die 150m² tot 1000 m² kunnen overdekken, al dan niet gecombineerd met gezellige sfeerverlichting.

"Tentmoment bezorgt u ook tijdens de winter graag warme momenten!"

Wintertenten

Tentmoment is een actieve speler op vlak van verhuur van charmante wintertenten. In de horecasector wordt er soms gekozen voor conceptuele pop-up ‘chalets’, een aangeklede tent waar klanten kunnen genieten in een huiselijke en gezellige sfeer. Voor ultieme momenten tijdens de koude winterdagen, daar kunnen wij voor zorgen!

Een tent huren voor de overkapping van uw ijspiste?

Tijdens de winter bezorgen we u graag warme momenten. Contacteer ons vrijblijvend of vraag uw offerte aan, we begeleiden u graag.

Contacteer ons