Menu

Overkapping

Ga terug naar overzicht

In welke sector u ook werkt, het respecteren van de vooropgestelde planning en een tijdige oplevering zijn van groot belang. Helaas kunnen onvoorspelbare weersomstandigheden serieus wat roet in het eten gooien. Gelukkig is dit grotendeels te voorkomen dankzij het huren van een overkappingstent.

Overkappingstenten voor bouwwerken

Hangt u vast aan een strakke deadline, dan is het interessant om een overkappingstent te huren. Zo bent u niet afhankelijk van het weer en kunt u steeds blijven doorwerken. Concreet is een overkapping interessant voor het overdekken van:

  • Bouwwerken
  • Openbare infrastructuren
  • Industriële projecten
  • Tegelwerken
  • Putten
  • Niet verplaatsbare materialen
  • Zwembaden

Efficiënte oplossing in geval van plaatsgebrek

Heeft u dringend nood aan meer plaats voor het laden en lossen of voor het stapelen van goederen? Overweeg dan zeker om een tentoverkapping te huren. Dankzij deze tent kunt u alles buiten gestructureerd stockeren en kunt u gemakkelijk gebruik maken van vorkheftrucks en transpalletten om alles efficiënt te laden en te lossen. 

Budgetvriendelijke opslagruimte

Ook uw machines en ander materiaal kunt u gemakkelijk met een overkappingstent beschermen, al dan niet met een gedeeltelijke wandbekleding. Zo worden uw goederen beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals hagel of sneeuw en minimaal blootgesteld aan regen, wind en direct zonlicht. 

Meer lezen over onze tijdelijke overkappingstenten?

Download onze brochure en bekijk onze overkappingstenten voor een snelle en eenvoudige oplossing. Bij Tentmoment beschikken we over het nodige materiaal en toebehoren om elke tent veilig, weersbestendig en comfortabel te maken.

Wilt u uw goederen of machines buiten stockeren?

Wij komen graag vrijblijvend langs om de stockagemogelijkheden op uw bedrijventerrein te bespreken.

Contacteer ons