Menu

Binnenbekleding

Ga terug naar overzicht

Bij elk professioneel of feestelijk evenement hoort de juiste ambiance. Naast de keuze van de juiste tent speelt sfeer een belangrijke rol. De keuze van het kleurenpalet, de verlichting, lichtinval, het soort opstelling en de indeling van de tent moeten volledig op elkaar worden afgestemd. Tentmoment zorgt voor de geschikte aankleding die past bij uw moment.

Een strakke of klassieke look

Een tent die u huurt kunnen wij omtoveren zoals u het graag heeft. Zijwanden worden gestoffeerd en gedrapeerd, plafonds worden versierd met hemelbekleding en alle technische details worden op professionele manier weggewerkt. We bieden elke binnenbekleding op maat aan.

Tot in het kleinste detail

We luisteren graag en denken mee over de complete aankleding van uw tent: tafeldekking, stoelen, verlichting, sfeeraankleding, enz. Zelfs houten vloeren, houten ramen en de aanleg van een prachtig (overdekt) terras is perfect mogelijk. Droomt u van een openlucht concept voor uw feest? Wij verzorgen tuinen met terrassen, romantische brugjes, verlichting, decoratie en andere creatieve tuinelementen.

"Ons team helpt u bij het concept dat u voor ogen heeft. Wenst u een moderne, hedendaagse of stijlvolle look of mag het wat exclusiever zijn? We begeleiden u met plezier naar een prachtig feest met oog voor het kleinste detail."

Houten vloeren en terrassen

Lees meer over het plaatsen van vloeren en terrassen in uw huurtent.

Tapijten

Bekijk het aanbod van tapijten en lopers.

Verlichting

Lees meer over de keuze van verlichting in en rond uw tent.

Meubilair

Lees meer over de mogelijkheden die wij bieden in het verhuur van meubilair.

Wenst u advies over de binnenbekleding van uw tent?

Contacteer ons vrijblijvend of vul het offerteformulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk en begeleiden u graag bij het kiezen van de gewenste tent toebehoren.

Contacteer ons