Opslag & werkruimtes

Opslagtenten, ook wel industrietenten of stockagetenten genoemd, worden gehuurd door bedrijven die nood hebben aan een tijdelijke extra ruimte om te werken, te stockeren, weersgevoelige goederen te beschermen, machines/voertuigen meer beschutting te geven of als toonzaal tijdens een bedrijfsevenement. Wij verhuren stevige opslagtenten op korte en lange termijn in de bouwsector, landbouwsector, de logistieke sector,... over heel België, maar ook in Frankrijk, voornamelijk in Noord Frankrijk, région Lilloise, Arras en Pas de Calais.

Tijdelijk stockeren of een extra werkruimte

Voor tijdelijke opslag of extra werkruimte kan een tent huren een onmiddellijk oplossing bieden. We beschikken over de nodige materialen en toebehoren om elke opslagtent en werktent weersbestendig, veilig en comfortabel te maken. We luisteren graag naar u en houden rekening met alle specifieke wensen zodat wij kunnen inschatten waar er nood aan is. De mogelijkheden voor de opbouw van een industrietent of stockagetent zijn zeer uitgebreid.

Een noodtent of triagetent voor ziekenhuizen

Onze tentopstellingen kunnen tevens gebruikt worden als noodtent voor de zorgsector. Ziekenhuizen kunnen bij plaatsgebrek een noodtent of triagetent huren die kan ingericht worden met vloeren, verwarming, verlichting, de nodige aansluitingen enz.

Een tijdelijke winkelruimte of pop-up winkel

Onze tentstructuren worden opgezet afhankelijk van de wensen van de klant. Wanneer u een opendeurdag organiseert of een tijdelijke showroom of winkel wil uitbaten, dan verhuren wij aluminium constructies of aluhallen al dan niet met de nodige accommodatie zoals aankleding, vloeren, meubilair, verlichting, verwarming of airco.

Bekijk de accommodatie en toebehoren

Elke tent kan worden opgezet met de gewenste accommodatie en toebehoren. Houten vloeren, tapijten, zijwanden, poorten en deuren, togen, verlichting, meubilair en andere accessoires.

"We weten precies wat er voor nodig is om uw tent juist te verankeren en te beschermen tegen onweer en hoge windsnelheden."

Specificaties

Een stockagetent is een kwalitatieve en stevige tent die op maat wordt opgebouwd. Alles wordt afgestemd op uw voertuigen, machines of producten. Indien nodig voorzien wij de tent poorten, deuren, verwarming, airconditioning en verlichting.

Materiaal

U kan vrij kiezen tussen een kwaliteitszeildoek of panelen in pvc, al dan niet geïsoleerd. Als u kiest voor een inrijpoort voor uw tent heeft u de keuze tussen een rolpoort of een poort die zijwaarts openschuift. Deuren en poorten worden geplaatst waar u ze nodig heeft.

Afmetingen

Tentmoment bouwt elke opslagtent in diverse afmetingen. U kiest de afmetingen naar uw persoonlijke voorkeur in functie van de mogelijkheden. Het formaat van de ingang en poort wordt volledig afgestemd op voertuigen en machines.

Opties

Andere opties zoals verwarming, airconditioning, de voorziening van stroomgroepen, verlichting, stalen of Stelcon rijplaten, ed. zijn mogelijk.

Veiligheid

Alle materialen die worden gebruikt in onze opslagtenten of industrietenten zijn uiteraard brandwerend. Tenten van Tentmoment voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Elke opslagtent wordt voorzien van de nodige technische informatie.

We begeleiden u en zorgen voor de gepaste opslagtent

We komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we correct kunnen inschatten waar u nood aan heeft. We houden rekening met verschillende aspecten zoals aanpalende magazijnen of gebouwen, de ondergrond voor een degelijke verankering, veiligheid, beperkte hoogtes, enz. We begeleiden u en zorgen voor de gepaste opslagtent tegen aantrekkelijke huurcondities.

Een opslagtent huren als tijdelijke stockage- of werkruimte?

Regio Brugge, Knokke, Gent, Roeselare, Kortrijk, zelfs Nederland of Noord-Frankrijk? Contacteer ons vrijblijvend of vul het offerteformulier in met uw specifieke voorkeuren. We contacteren u spoedig en begeleiden u naar de beste oplossing.

Contacteer ons