Opslag & werkruimtes

Opslagtenten, ook wel industrietenten of stockagetenten genoemd, worden gehuurd door bedrijven die nood hebben aan een tijdelijke extra ruimte om te werken, te stockeren, weersgevoelige goederen te beschermen, machines/voertuigen meer beschutting te geven of als toonzaal tijdens een bedrijfsevenement. Wij verhuren stevige opslagtenten op korte en lange termijn in de bouwsector, landbouwsector, de logistieke sector,... over heel België.

"We weten precies wat er voor nodig is om uw tent juist te verankeren en te beschermen tegen onweer en hoge windsnelheden."

Specificaties

Een stockagetent is een kwalitatieve en stevige tent die op maat wordt opgebouwd. Alles wordt afgestemd op uw voertuigen, machines of producten.

Materiaal

U kan vrij kiezen tussen een kwaliteitszeildoek of panelen in pvc, al dan niet geïsoleerd. Als u kiest voor een inrijpoort voor uw tent heeft u de keuze tussen een rolpoort of een poort die zijwaarts openschuift. Deuren en poorten worden geplaatst waar u ze nodig heeft.

Afmetingen

Tentmoment bouwt elke opslagtent in diverse afmetingen. U kiest de afmetingen naar uw persoonlijke voorkeur in functie van de mogelijkheden. Het formaat van de ingang en poort wordt volledig afgestemd op voertuigen en machines.

Opties

Andere opties zoals verwarming, airconditioning, de voorziening van stroomgroepen, verlichting, stalen of Stelcon rijplaten, ed. zijn mogelijk.

Veiligheid

Alle materialen die worden gebruikt in onze opslagtenten of industrietenten zijn uiteraard brandwerend. Tenten van Tentmoment voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Elke opslagtent wordt voorzien van de nodige technische informatie.

We helpen en begeleiden u

We komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we correct kunnen inschatten waar u nood aan heeft. We houden rekening met verschillende aspecten zoals aanpalende magazijnen of gebouwen, de ondergrond voor een degelijke verankering, veiligheid, beperkte hoogtes, enz. We begeleiden u en zorgen voor de gepaste opslagtent tegen aantrekkelijke huurcondities.

Een opslagtent huren als tijdelijke stockage- of werkruimte?

Contacteer ons vrijblijvend of vul het offerteformulier in met uw specifieke voorkeuren. We contacteren u spoedig en begeleiden u naar de beste oplossing.

Contacteer ons